...Olvass éjszaka!
 
Így váltak a legjobb sportolókká a legjobbak idehaza – kövessük a példájukat!

Így váltak a legjobb sportolókká a legjobbak idehaza – kövessük a példájukat!

Hosszú Katinka, Kozák Danuta és Gyutra Dániel – vajon ki ne ismerné az ő nevüket? Bizonyára már mindenki hallott róluk. Mi az oka annak, hogy ezek az emberek ennyire sikeres sportolókká váltak?

Bizonyára rengeteget kellett dolgozniuk a sikerért, és nagyon sok kemény munka, és profi stratégia áll mögöttük. Mennyire igaz az, hogy lehetetlen elérni az ő szintjüket? Mi lehet az eredményeik titka?

Kemény és kitartó munka, már a kezdetektől

Már a kezdetektől fontos, hogy keményen dolgozzunk az eredményeinkért, és legyenek konkrét elképzeléseink arról, hogy mit szeretnénk elérni. Ha már idősebbek vagyunk, akkor jó eséllyel nem fogunk tudni labdába rúgni egy olimpiai válogatón. Sokszor szükség lehet arra is, hogy jó táplálékkiegészítőket szedjünk.

Fontos a jó genetika

Azért szögezzük le: hogy egy adott szintre nem lehet eljutni úgy, hogy az ember ne lenne jó genetikával, adottságokkal megáldva. Viszont sokszor kemény munkával is el lehet jutni egy adott szintre: még ha világbajnoki létrára nem is.

Egy jó sportorvos

Doppingolni is tudni kell – na persze legálisan. Mindig szükséges, hogy a doppingszer nálunk legyen, hiszen ez fog segíteni nekünk abban, hogy kiemelkedő eredményeket érjünk el, de ne legyen a szer kimutatható a vizeletből. Ehhez kell a jó sportorvos. Egy jó sportorvos javasolni fogja azt is, hogy igyunk energizáló italokat.

Szerencse

Szerencsére is szükség lehet sokszor, ha eredményeket szeretnénk elérni és letenni az asztalra. Persze kizárólag erre nem építhetünk, de sok alkalommal számít, hogy éppen ki van jobb formában és ki nincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.