...Olvass éjszaka!
 
Mi az az öt kellék, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy körmös szalont nyissunk?

Mi az az öt kellék, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy körmös szalont nyissunk?

A megfelelő körmös alapanyagok használatán kívül még szükségünk lehet pár olyan dologra, melyek mindenképp elengedhetetlen kellékek lesznek, ha egy szalont szeretnénk nyitni pedikűrösként. Ezek a berendezések valójában a mindennapi életet teszik könnyebbé, vagy abban segítenek minket, hogy a megfelelő higéniai elvárásokat be tudjuk tartani.

Mindig legyen ventilátor

Ez a helység megfelelő szellőztetését és klimatizálását teremtheti meg. A ventilátor tökéletes légmozgást hoz létre, ez által válik lehetővé az, hogy a helység megfelelően vitális legyen. Sokan alábecsülik, de sokkal többet érhet, mint egy jó klíma.

A székek száma legyen elegendő

Lehet, hogy többen is be akarnak térni hozzánk egy körmözésre. Igen ám, de ez esetben gondolnunk kell arra is, hogy mások is le tudjanak ülni, amíg várniuk kell. Ezért érdemes minimum két széket egyszerre a szalonban tartani. A szék mindig illeszkedjen a környezethez stílusban is kinézetben!

Ne felejtsük el a tükröt sem

Minden páciens szereti nézegetni magát a tükörben – még akkor is, ha a körmös munkákhoz nem szükséges kifejezetten a tükör megléte. Ezért érdemes lehet egy tükröt nagyjából a székkel egy magasságban felszerelni, ez ugyanis segíteni fog nekik abban. hogy a közös munka alatt eltelt idő kevesebb legyen számukra.

Mindig legyen nálunk egy csomag cukorka

Vannak olyan páciensek, akik gyerekkel együtt jönnek el hozzánk. Ilyenkor őket is le kell tudni kötni valamivel – erre lehet jó egy csomag cukorka, amiből adunk nekik két szemet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.