...Olvass éjszaka!
 
Stílusosan kérd meg a lány kezét egy étteremben!

Stílusosan kérd meg a lány kezét egy étteremben!

Amikor lánykérésben gondolkodunk, mindig valami igazán különleges megoldás után érdemes nézni. Ne gondoljuk azt, hogy igazán sikeresek lehetünk abban az esetben, ha valakit úgy kérünk meg, hogy nem teszünk eleget azért és annak érdekében, hogy ez a pillanat igazán felejthetetlen legyen mindkettőnk számára.

Rendezzük meg előre az egész jelenetet

A siker egyik titka, hogy előre rendezzük meg az egész jelenetet. Mindig, minden esetben gondoljuk ki előre, hogy pontosan hogyan és miként szeretnénk a különleges alkalmat látni, és ezt beszéljük meg a jelenetben részt vevő emberekkel, leginkább persze a pincérrel, akinek az ejtés lenne a feladata.

A borba ejtsük a gyűrűt

A pincért kérjük meg, hogy a gyűrűt a borba ejtse bele. Miért nagyon jó ötlet ez? Alapvetően azért, mert a bor rendkívül különleges ital, ráadásul átlátszó és nemes. A vörös szín ráadásul kiemeli a szerelmet és a szeretet. A bor is legyen finom – az étteremnek érdemes lehet a Paulus Molnár Borház kínálatát megtekintenie.

A romantikus előkészület is nagyon fontos

Nagyon fontos a romantikus előkészület. Ha úgy érezzük, hogy nincs elég érzelmi töltet, akkor inkább halasszuk el az egész eseményt. Abban az esetben, ha ténylegesen megvan a szükséges szerelmi románc, nyugodtan tegyük meg a megfelelő lépéseket.

Nagyon emlékezetes lesz

Nagyon emlékezetes lesz az a pillanat, amikor a borba ejtjük a gyűrűnket. Kifejezetten különleges alkalomra vágyunk? Akkor ez lehet számunkra a végső megoldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.