...Olvass éjszaka!
 
Klímatechnikus képzés – hogyan vehetsz részt rajtuk?

Klímatechnikus képzés – hogyan vehetsz részt rajtuk?

Amikor szakmát szeretnénk tanulni, akkor rengeteg lehetőség áll előttünk. Az egyik lehetséges megoldás, hogy iratkozzunk be egy klímaszerelő OKJ képzésre. Mennyire éri meg – tényleg megbecsülik a jó szakembert a piacon? Mennyire színvonalasak a hazai képzések?

Hol lehet kitanulni a szakmát?

Mégis, hol lehet megtanulni a szakmát? Van erre lehetőség? Természetesen igen – szakképzési centrumokban oktatják a klímaszerelői tanfolyamot, akárcsak az összes többi 2 év alatt kitanulható szakmát. Rendkívül sokoldalú szakmai szemléletre van szükség ahhoz, hogy valaki igazán jó szaki legyen.

Hogyan lehet munkát vállalni?

Próbálj meg valamilyen céghez pályázni. A különféle cégek, vállalatok nagyban szórnak a szerint, hogy pontosan milyen szaktudású embert keresnek, sokan például az általános villanyszerelői ismereteket is elvárják, mások pedig a napelemszerelői szakmai tudást is.

Hogyan lehet vállalkozást indítani?

Miképp lehet vállalkozást indítani ebben a szakmában? Először is csinálni kell egy weboldalt, aztán arra kell hirdetést feladni. Ami fontos: hogy a site nagyon jól nézzen ki, ergonómikus legyen, és szép felépítésű, ezen felül, ami igazán fontos, hogy mindig a Google tetején legyen, amikor rákeresnek. Ebben lehet a segítségünkre a keresőoptimalizálás vagy a Google Ads hirdetéskezelés, mindkettő ezt a célt szolgálja – csak picit másképpen.

Mennyit lehet keresni klímaszerelőként?

Sokakban felmerülő kérdés – hogy mégis mennyit lehet keresni klímásként? Ez mindig attól függ, hogy pontosan milyen munkákat vállalunk el és hogy kik a megrendelőink, de akár 5-600.000 Ft is összejöhet a hó végén vállalkozóként.

Tipp: látogassunk el ide: https://pluszminuszklima.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.