...Olvass éjszaka!
 
Stabil Fedél – ahol megtalálhatod a számításaidat

Stabil Fedél – ahol megtalálhatod a számításaidat

Ma már nagyon nehéz jó tetőfedő szakembert találni. Ennek oka, hogy kevés a jó mesterember – de ha tényleg körültekintően járunk el, akkor biztos, hogy nem fogunk kontár munkába futni. Cikkünkben egy igazán kiemelkedő építőipari tetőfedő vállalkozást szeretnénk bemutatni – a Stabil Fedél Kft-t, amely az egyik legjobb piaci szereplő a szegmensben. Mivel fordulhatunk mégis hozzájuk?

Cseréplemezes szerkezetek

A cseréplemezes megoldások a legnépszerűbbé számítanak a hazai piacon. Mintázatra igazi cseréptető látszatát kelti, és megfelelő új tetők fedéséhez, valamint régi konstrukciókhoz is bizonyos keretek között.

Korcoltlemezes tetők

A korcoltlemezes tetőfedés is nagyon népszerű, és sokan használják idehaza. Minimalista házak és alacsony hajlásszögű tetők egyik igazi specialistája. Rengeteg anyag és szín közül lehet választani, ennek köszönhetően a választási lehetőség sokszínűsége szinte végtelen. Még sokszor műemlékek is használják ezt a megoldást.

Palatető

A természet igazi ajándéka, még homlokzatok kialakítására is lehet használni. Ugyanolyan népszerű, mint két előző társa.

Ereszcsatorna

Az ereszcsatorna szerelés a bádogos feladata. A különféle fémes edények, konténerek megmunkálása – ez az igazán érdekes munka. Nagyon fontos, hogy jól meg legyen szerelve az ereszcsatorna, ugyanis ha ez nem történik meg, könnyen történhet beázás a rossz vízelvezetésnek köszönhetően.

Ács munka

Az ács feladata a fő konstrukció, szerkezet kialakítása. A fő tartószerkezet határozza meg elsősorban a szerkezeti stabilitást. Az ácsok rendkívül erős szakmai tudással rendelkeznek, hiszen a statikai méretezés alapjával is tisztában kell lenniük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.