Pályázat

 

Részletes leírás:

Ha úgy döntesz, indulsz, november 24-ig töltsd fel Az éjszakám a nappalod Instagram oldalára a baglyos alkotásodról készült képet #azejszakamanappalod hashtaggel, és figyeld a szavazatokat! A verseny állásáról rendszeresen tudósítunk a film Facebook oldalán. Szavazni az első pályázati mű beérkezésétől folyamatosan lehet! A legtöbb szavazatot kapott, legőrültebb alkotások közül a zsűri – Zságer Balázs és a film két rendezője, Dési András György és Móray Gábor – választja majd ki a legjobbat!paylazat 11091548

A fődíj 50 000 Ft.

A pályázat eredményhirdetése november 28-án, a filmzene lemezbemutató szuperbulin, a film egyik forgatási helyszínén, a budapesti Fogasházban, lesz, ahol Zagar zenéjére a pályázat összes résztvevője átmulathatja az éjszakát!

Az alkotásokra vonatkozóan technikai előírás és nincs, de a döntőbe jutás esetén a mű szállításáról az alkotónak kell gondoskodnia. Valamint figyelj rá, hogy instagram profilod nyilvános legyen, hogy meg tudjuk találni a képedet!
Az ősz legbulisabb magyar filmvígjátékát Dési András György és Móray Gábor rendezte, zenéjét Zságer Balázs szerezte, főszereplői Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Anger Zsolt és Scherer Péter. AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD 2015. november 26-án kerül a hazai mozikba az Új Budapest Filmstúdió gyártásában, az A Company Hungary forgalmazásában.

 

Instához és Facebookhoz pedig katt ide:

Instagramfacebook_logo